Isabella’s Pork Feast

Ek en Isabella Niehaus deel wel dieselfde van, maar is nie familie nie. Maar ons is “close”, soos sy altyd sê: ons “connect” hier by die heup; ons was beide voorheen in die media betrokke, ek as kosredakteur; sy as mode- en skoonheidsredakteur. Ons bly altwee teen die Weskus en geniet lekker kos en wyn en hou van mooigoed. Isabella is ook ‘n uitstekende kosmaker wat uit haar hart uit kook en nie skroom om nuwe kombinasies uit te probeer nie – ek kon al soveel by haar leer. Sy is veral welbekend vir haar langtafeletes wat sy by haar Duinhuis knus teen die Langebaanmeer hou waar jy heeldag lank kan aansit vir ‘n onvergeetlike feesmaal; haar viskosse is legendaries, maar deesdae ooreet ek my ook aan veral die varkvleisdisse wat sy so keurig en geurig voorsit. Van hierdie heerlike varkresepte het sy nou verpak in ‘n oulike digitale kosboekie, Isabella’s Pork Feast. Elkeen van die 15 resepte bevat ‘n tipiese Isabella kinkel en wissel van ribbetjies tot ‘n varkterrien; maar dis veral die vark-en-mosselkasserol wat my oog gevang het – tipies Weskus en so ‘n goeie samevatting van Isabella se manier van kook. Die boek kan bestel word by www.isabellaniehaus.co.za teen R120.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: