Supercool koelsakke

Kry die mense aan die praat – jou piekniek of inkopietog gaan nooit weer so spoggerig lyk nie!

Splinternuut in die Carmen Niehaus Hausware-reeks wat ek saam met Swier uitbring, is hierdie stylvolle en uiters veelsydige koelsakke! Dis nie net mooi vir die oog nie, maar tiek sommer baie boksies: die goed geïsoleerde koelsak se grootste pluspunt (bo meeste ander sagte koelsakke) is dat dit aan die binnekant goed verstewig is met ‘n sterk, verwyderbare plastiekvoering wat help om die koelsak regop en die inhoud netjies in plek te hou en te beskerm.
Die koelsakke is lekker groot, kom in twee groottes en kan as pieknieksak, inkopiesak en vir vele meer doeleindes ingespan word.

Dit hou warm kos warm, koue kos koud, vars goed vars en help om dit te bewaar en nie gou sleg word nie. Jy kan dus van bevrore kos en drankies, roomys, warm geregte en groente daarin pak. Kos bly dus warm en drankies koud – die ideale oplossing in nou se tyd van beurtkrag, veral as jy wil onthaal of op ‘n afgeleë plek wil gaan uitspan!

Die koelsakke word gemaak van plaaslik vervaardigde, duursame en hoë kwaliteit materiale; die nate is stewig en netjies afgewerk en verskaf ‘n uiters proffesionele voorkoms. Dit rits heeltemal toe met ‘n ‘n stewige ritssluiter en het ook sterk handvatsels. Die groot pluspunt is dat die sak ook wasbaar en dus herbruikbaar is; haal net die plastiekvoering uit.

Daar is 2 groottes: klein: 330(L) x 170(W) x 240(H) teen R655 en groot: 390(L) x 260 (W) x 240(H)) teen R765.

Daar is 3 ontwerpe om uit te kies: die kleurvolle Sitrusdal-ontwerp; die meer tradisionele Nostalgie-ontwerp en die plaasgevoel eierontwerp: Plaasvars.

Die sakke is tans beskikbaar by die Swier-winkels asook op hul webtuiste.
Besoek Swier se webtuiste, kliek op Carmen Niehaus vir meer inligting en om jou bestelling te plaas. Gou spring, voorraad is beperk.

Hou ook dop, binnekort is daar ‘n hele verskeidenheid nuwe ontwerpe en produkte beskikbaar. Die huidige reeks teedoeke en tafeldoeke is ook nog beskikbaar. Gaan kyk veral op die Carmién-webtuiste om te bestel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: