Korte mette met aanbrandsels

Ek sukkel nou al ‘n geruime tyd met die groot panne wat in my oond pas waaraan die aanbrandsels hardnekkig vasklou.

Toe daag Dr Beckmann se Oven Cleaner Active Gel hier by my op. En ek spuit dit op – die eerste verrassing, geen oordonderende gasse wat jou na jou asem laat snak nie. Die volgende, die jel loop nie af nie.

Ek wag so 20 minute – met die eerste veegslag, sommer met kombuishanddoekpapier, kom die eerste aanbrandsels af, die ouer aanbrandsels klou nog. Ek spuit weer aan en wag nog so 5 ure. Die slag moet ek bietjie harder vee met die sponsie se growwe kant, maar die ou-ou aanbrandsels begin nou besgee. Ek is seker as ek die jel oornag aanlos, het ek weer oondpanne wat soos nuwe sikspense lyk. Intussen het ek nou al die gietysterpan bygedam en die aanbrandsels het sommer met die eerste veeg afgekom. Nou wag die braairoosters nog. Te minste gaan ons vir Braaidag ‘n slag op blinkskoon roosters braai.

Beskikbaar by Dis-Chem, Pick n Pay, Checkers, Spar en Takealot.

%d bloggers like this: