Kook saam met ou vriende

Ek en Mari-Louis Guy, Koekedoor-aanbieder, skrywer van verskeie kookboeke, soos onder andere die Cakebreadboeke, wonderlike stilis en “trendsetter”, stap al vir lank ‘n kospad. Ek kan nie onthou hoeveel keer ek al op haar nommer moes druk as ek vashaak met een of ander iets in die kombuis nie… en altyd kon Mari-Louis my uithelp en reghelp. Met ‘n energie wat net nie einde kan kry het ons letterlik honderde geregte saam gekook en gestileer, selfs in ‘n tierende Suidooster staande gebly om braaifoto’s in haar studio se tuin te neem. Met haar verhuising na Montenegro, kon ons ‘n kykie kry in die glanslewe daar.

Maar nou is sy terug in Kaapstad vir eers en die Cakebreadkombuis en studio wat sy saam met haar broer, Callie Maritz in Vredehoek bedryf, is weer oop. In die pragtige moderne, goed toegeruste kombuis en eetarea kon ek nou die dag weer foto’s neem, maar daar was een groot lekkerte by. Ek kon gaan rondsnuffel tussen die meer as 13 000 rekwisiete wat wissel van modern tot vintage wat Mari-Louis oor jare bymekaar gemaak het en nou in haar winkel onder die kombuis te huur aanbied. ‘n Droom vir enige kreatiewe siel wat wil kook en stileer en mooimaak.

Die kombuis en studio is nie net geskik vir fotografie nie, mens kan dit ook huur om funksies en etes aan te bied en as jy wil mooimaak is die rekwisiete-winkel letterlik op jou voorstoep.

Cakebread Studio Interior

Kontakbesonderhede:

Vir studio, email cakebreadct@gmail.com of Whatsapp Callie Maritz op 072 784 1226
Vir huur van rekwisiete, Whatsapp/skakel Susie 083 219 9840 of Callie 072 784 1226
Adres: 13 Yeoville Road, Vredehoek. Rekwisiete winkel ingang op Grisnez Weg.

Cakebread Studio & Props
Facebook – Cakebread Kitchen Studio & Prop Rental
Instagram- @CakebreadCollective

Mari-Louis Guy
Facebook – Mari-Louis Guy & Mari-Louis Guy- Montelagom
Instagram –@marilouisguy & @montelagom

Callie Maritz – Commercial food stylist, cookbook author, recipe developer and food designer.
Facebook – ConsumerCallie
Instagram – @consumercallie
https://vimeo.com/calliemaritzfoodstylist

%d bloggers like this: